Upozorenje policije:

Pod krinkom dezinfekcije pokušavaju opljačkati građane

20.03.2020.
u 17:40

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske upozorava građane, posebno stanovnike Banje Luke, da su se pojavile grupe prevaranata koji, pod krinkom dezinfekcije, pokušavaju prevariti građane. 

- Postoje informacije da su se u gradu Banjoj Luci pojavile grupe koje se predstavljaju kao ekipe za dezinfekciju stanova, a koje, potpuno zaštićene maskama, pokušavaju iskoristiti trenutnu situaciju i ući u tuđe stanove ili kuće radi pribavljanja protupravne imovinske koristi - priopćio je MUP RS. 

U policiji mole građane da takve osobe ni na koji način ne puštaju u svoje domove i da sve ovakve slučajeve odmah prijave na besplatan telefonski broj 122.

- Ekipe za dezinfekciju moraju biti angažirane od zajednice etažnih vlasnika, a za ulazak u sam stan morali bi imati službenu dokumentaciju kojom bi trebali potvrditi svoj identitet i angažman - navode u MUP-u RS.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije