NJEMAČKA

Pijana policiju maltretirala cijelu večer, prijeti joj opaka kazna

njemačka polizei
03.12.2022.
u 13:05

Žena (51) iz njemačkog Wolfsburga nazvala je policiju čak 59 puta u jednoj večeri, a zbog toga je protiv nje podignuta kaznena prijava. Prijeti joj novčana kazna ili do godinu dana zatvora. Također, mora platiti račun od oko 150 eura jer je policija po nju došla u stan unatoč prethodnom upozorenju te za noćenje u pritvoru.

Prema policijskom priopćenju koje prenosi Fenix magazin, 51-godišnjakinja je od četvrtka poslijepodne do petka ujutro nazvala policiju 59 puta. Bila je pod utjecajem alkohola, željela je razgovarati s policijom, a nije prestala niti kad su joj oduzeli mobitel.

– U četvrtak u 13.19 sati prvi put je zazvonio policijski telefon. Na vezi je bila 51-godišnja žena. Međutim, brzo se pokazalo kako poziv nije bio “prava” hitna pomoć. Regionalni kontrolni centar u Braunschweigu, u koji stižu hitni pozivi, obavijestio je službenike u Wolfsburgu da je žena već 19 puta hitno pozvala mobitelom i da je prilično puno pričala. Pozivi su upućeni nakon obilnog konzumiranja alkohola, a žena je ostavila zbunjen dojam - istaknula je policija Wolfsburga.

Policija se odvezla do ženine kuće i objasnila joj da je nepotrebnim pozivima učinila kažnjivo djelo. Oko 18 sati, sudac Okružnog suda u Braunschweigu naredio je oduzimanje mobitela, no žena je prešla na fiksni telefon.

U petak u 3.40 sati policija je ženu odvela u policijsku postaju. Provela je noć u policijskoj postaji i u petak ujutro puštena je kući.

– Žena je bila previše pijana da bi pristupila alkotestu. Međutim, s obzirom na težinu zločina, nije slučaj da se nalaže vađenje krvi - objasnio je glasnogovornik policije. Žena je sada optužena za zlouporabu sredstava za hitne pozive.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije