banja luka

Otkrivene maloljetnice koje su pretukle vršnjakinju u centru Banje Luke

policija
ilustracija
18.10.2017.
u 10:13

 Banjalučka policija identificirala je jučer maloljetnice koje su 14. listopada u večernjim satima nanijele ozljede četrnaestogodišnjakinji.

O svemu je obaviješten tužitelj za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, pod čijem nadzorom će, a u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u kaznenom postupku, biti preduzete mjere i radnje na dokazivanju izvršenja kaznenog djela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica i dokumentiranja, policija će dostaviti izvještaj tužitelju za maloljetnike Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Pojedini banjalučki portal objavili su i video snimak, na kojem se vidi pet maloljetnica kako brutalno tuku 14-godišnjakinju u centru Banje Luke, odnosno u haustoru kod slastičarne “Citadela”.

Žrtvu udaraju rukama, vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i izvini im se.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije