Srđan Djaković

Odbjegli bankar koji je ukrao milijune iz sefa predao se policiji

Ivo Cagalj/PIXSELL
19.11.2019.
u 11:32

Srđan Djaković (59) je bankar osumnjičen da je pronevjerio 11,5 milijuna kuna iz OTP banke. Kako doznaje 24sata.hr, bankar Srki se u utorak sam predao.

Jutros se predao u prostorijama splitske policijske postaje, a prije toga je bježao te mu je zadnji signal lociran u Bosni i Hercegovini. Danima je Srki glavna tema u Vrlici. 

Novac mu je, pričaju, trebao možda zbog neke druge žene, navodno aktualne ljubavnice, koja također živi u Vrlici i koje, navodno, nije bilo nekoliko dana kod kuće, baš u vrijeme Srkijeva nestanka.

- Nije on imao vremena za obitelj - kaže mještanka koja je uvjerena kako će, osim ovih 11,5 milijuna kuna, na vidjelo uskoro izaći još brojne čudne transakcije.

Bankar se, kažu nam, ponašao kako je novac u banci njegov te je ponekad radio iznenađujuće poteze. To nam potvrđuje i jedan klijent koji je od sumnjive transakcije jedva spasio svoj novac.

- Ima već mnogo godina od toga. Nestalo mi je nekoliko tisuća kuna s računa, valjda je mislio da sam glup, da će mi prodati priču. Odmah sam otišao u Sinj kod njegova nadređenog, koji je Djakovića prvo opravdavao, a potom priznao da je tobože nešto krivo stornirao. Ispričali su mi se vrativši mi novac u roku od nekoliko sati. Ako je mene htio prevariti, možete misliti što je radio starim ljudima - priča za 24sata nekadašnji klijent banke, jedine koja je u ponedjeljak zauvijek zatvorila svoja vrata i otišla iz mjesta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije