Najveća zapljena do sada

Na području Sarajeva zaplijenjena 52 kilograma kokaina

23.01.2023.
u 14:57

Pripadnici Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine (UNO BiH), OSA-e i SIPA-e su tijekom vikenda na području Sarajevske županije zaplijenili veliku količinu droge. Klix.ba prenosi da su pronađena čak 52 kilograma kokaina.

O slučaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, a droga je pronađena na jednoj lokaciji.

Iako još nema zvaničnih informacija iz institucija, sigurno je da se radi o najvećoj zapljeni kokaina na području Sarajeva.

"Ovlaštene službene osobe Uprave za neizravno oporezivanje u suradnji sa pripadnicima OSA-e i SIPA-e pronašli su i privremeno oduzeli 52 kilograma praškaste tvari koja izgledom i bojom podsjeća na opojnu drogu kokain. Aktivnosti na terenu provedene su u subotu 21. siječnja 2023. godine na području grada Sarajeva, a službenicima Uprave za neizravno oporezivanje priključili su se pripadnici OSA-e i SIPA-e", saopćeno je iz UNO.

Tom je prilikom pronađeno i privremeno oduzeto 52 kilograma praškaste tvari, koja svojim izgledom i bojom podsjeća na opojnu drogu kokain.

Aktivnosti na terenu provedene su po uputama postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH, a po naredbi Suda BiH. Po okončanim aktivnostima na terenu cjelokupni predmet predat je u nadležnost pripadnicima OSA-i SIPA-e.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?