Dubrovnik

Mladić iz BiH uhićen s prokrijumčarenih 4,5 kilograma marihuane

policija
22.07.2019.
u 13:00

Dubrovačka policija uhitila je 23-godišnjeg državljana BiH koji je u Hrvatsku, navodno uz pomoć 27-godišnjakinje iz Dubrovnika, prokrijumčario oko 4,5 kilograma marihuane, javila je Hina.

Mladi krijumčar uhićen je u nedjelju u mjestu Čajkovica kod Dubrovnika kada su ga policajci zatekli s torbom u kojoj se nalazilo oko 4,5 kilograma marihuane, pakirane u devet plastičnih paketića.

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je nezakonito ušao iz BiH brdskim stazama prokrijumčarivši navedenu drogu te da mu je pomagala 27-godišnjakinja iz Dubrovnika, kod koje je pronađena manja količina droge marihuane", izvijestila je policija.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv 27-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem, dok je 23-godišnjak, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije