Naslovnica Crna kronika

Migranti u Čapljini počinili više kaznenih djela

04. ožujka 2019. u 14:20 1 komentara 263 prikaza
migranti
Foto: ilustracija

Policijski službenici PU Čapljina noćas su u 1.40 sati uhitili  pet stranih državljana (migranata) inicijala A.M. (1991.) iz Alžira, T.A. (1986.) iz Sirije, J.M. (2001.) iz Sirije, S.M. (2001.) iz Libije i H.S. (2001.) iz Sirije, zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela na području Čapljine.

Osumnjičeni su noćas iza ponoći izvršili razbojstvo u ugostiteljskom objektu brze hrane u Čapljini, te od uposlenice otuđili određenu količinu novca, a oko 1,10 sati, u Ulici braće Radić u Čapljini, otuđili putničko motorno vozilo marke "Mercedes", priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Osumnjičeni su locirani i uz primjenu sredstava prinude, uhićeni.

Policijski službenici PU Čapljina morali su uporabiti silu jer su osumnjičeni, kako je priopćeno, pružali aktivni fizički otpor, pa je tom prilikom jedan policijski službenik zadobio ozlijede zbog čega je hospitaliziran u Domu zdravlja Čapljina.

Iz policije ističu kako je kod osumnjičenih pronađen određen iznos novca i putničko motorno vozilo te da postoji osnovana sumnja da potiču iz izvršenih kaznenih djela.