uhićen

Migrant iz Pakistana osumnjičen da je silovao djevojku iz Bihaća

policija
11.12.2018.
u 14:24

Policijskoj stanici Bihać u ponedjeljak se obratila 18-godišnjakinja sa područja Grada Bihaća koja je prijavila silovanje koje su nad njom, navodno, izvršila dva migranta.

U obavljenom razgovoru sa službenicima MUP-a USŽ djevojka je kazala da je prije nekoliko dana na području Bihaća upoznala dvojicu migranta koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta. Tu ju je jedan od migranta prvo fizički napao udarivši je u predjelu glave, nakon čega je silovao.

Operativnim radom na terenu, istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP USŽ-a, identificirali su osobu koja se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog kaznenog djela, a radi se o migrantu A.D. rođen 1995. godine u Pakistanu, koji je uhićen i nad kojim je zavedena kriminalistička istraga.

Uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz člana 203. KZ F BiH "Silovanje", osoba A.D. je predan na daljnje postupanje tužitelju u Župajskog tužiteljstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije