Nestanak Mateja Periša

Matejevi Instagram profil i Viber bili aktivni, netko je bio online

matej periš
25.01.2022.
u 15:35

Nakon što se na društvenim mrežama i u medijima pojavila informacija kako je Viber račun Mateja Periša bio aktivan u petak u 21.53 sati, sada se doznaje da je bio aktivan i Instagram račun nestalog Splićanina.

Na YouTube kanalu Nestali Matej Periš objavljena je video unutar kojeg je i snimka zaslona na kojoj se vidi kako je netko s Instagram profila Mateja Periša pregledao objavu u kojoj su ga označili.

Međutim, objašnjenje je vjerojatno isto u oba slučaja. Prema objašnjenjima stručnjaka, to je bila policija koja pregledava sve Matejeve račune na društvenim mrežama i komunikaciju na njima prije nestanka ne bi li došli do nekog traga ili dokaza.

Podsjetimo, potraga za Splićaninom nestalim u Beogradu traje već 26 dana, a slučaj budno prati kako hrvatska, tako i srpska javnost. Za Matejem traga srpska policija, ali i mnogi obični građani, no dosad bez većeg uspjeha. Nestao je u noći s 30. na 31. prosinac nakon što je iz nepoznatog razloga napustio noćni klub Gotik, gdje se zabavljao s prijateljima s kojima je stigao iz Splita.

Otac nestalog mladića Nenad Periš poručio je danas da se oslanja samo na službene informacije.

- Za mene relevantne informacije su samo one službene objavljene od strane MUP Srbije. Policija obavlja i dalje sve istražne radnje. Novih značajnijih informacija, nažalost, nema - rekao je kratko Periš za Kurir.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije