Horor kod Zadra

Luksemburžanin i Hrvat silovali 19-godišnju Njemicu kod jednog zadarskog otoka

policija
14.10.2021.
u 19:48

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnice zbog silovanja 19-godišnje Nijemice na jednom zadarskom otoku i to protiv jednog hrvatskog i jednog državljanina Luksemburga. 

- Dorh je podigao optužnicu  protiv državljanina Luksemburga (1992.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv spolne slobode silovanjem. Okrivljenog 29-godišnjaka se tereti da je počinio navedeno kazneno djelo 18. kolovoza 2021. u jednom mjestu na jednom otoku na štetu njemačke državljanke (2002.). Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1994.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv spolne slobode silovanjem.

Okrivljenog 27-godišnjaka se tereti da je počinio navedeno kazneno djelo 15. kolovoza 2021. u jednom mjestu na jednom otoku na štetu njemačke državljanke (2002.) - istaknuli su iz DORH-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije