Tešanj

Lišen slobode zbog krivotvorenja kartica

01.12.2020.
u 14:53

Policijski službenici Federalne uprave policije danas su od ranih jutarnjih sati, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva u Zenici, u cilju dokumentiranja krivičnog djela „Krivotvorenje kreditnih i ostalih kartica bezgotovinskog plaćanja“ lišili slobode jednu osobu iz Tešnja inicijala M.U. (1997.).

U sklopu navedenih aktivnosti, policijski službenici Federalne uprave policije su po Naredbi Općinskog suda u Tešnju izvršili pretres kuće i pratećih objekata koje koristi osumnjičeni u Tešnju, kojom prilikom su pronađeni predmeti traženi naredbom suda, a koji se dovode u vezu sa predmetnim krivičnim djelom i isti će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku.

Nad M.U. vrši se kriminalistička obrada u službenim prostorijama Policijske uprave Tešanj, te će u zakonskom roku biti predat uz Izvješće o počinjenom krivičnom djelu nadležnom tužiteljstvu.

Pretresi su vršeni uz asistenciju policijskih službenika Policijske uprave Tešanj, Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije