nesreća

Kamion sletio u rijeku: Dva radnika poginula, ronioci izvukli tijela

09.11.2019.
u 18:32

Dvije osobe poginule se u teškoj prometnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu Krupa na Vrbasu – Bočac.

Usljed slijetanja teretnog vozila u rijeku Vrbas, stradala su dvojica radnika jedne privatne tvrtke.

Kako se saznaje, u pitanju su radnici poduzeća iz Mrkonjić-Grada, kojih je u vozilu bilo četvero, a dvojica su uspjela iskočiti iz kamiona, javlja Fena. 

Ronioci Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS su izvukli oba tijela stradalih radnika poduzeća “MG Mind” iz kamiona koji je sletio u Vrbas na putu Krupa na Vrbasu – Bočac.

Srpskainfo piše kako je riječ je o Mlađenu M. i Milanu R., koji su dugogodišnji radnici ovog poduzeća. Oni su se danas sa svojim kolegama vraćali iz Prnjavora, gdje su radili.

Prema informacijama iz MUP-a RS, vozač manjeg kamiona, u kojem su se nalazili radnici, navodno je krenuo prestignuti vozilo ispred sebe i tada je došlo do kontakta. Nakon toga je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom, jer je bio mokar put, te provalio metalnu ogradu i sletio u rijeku Vrbas.

"Tijekom slijetanja dvojica radnika su ispala iz vozila. Oni su zadobili tjelesne ozljede i prema prvim informacijama nisu životno ugroženi", kazali su za Radiosarajevo.ba iz MUP-a RS.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije