izbo ju nožem

Hrvat je u Austriji ubio ženu: 'Ujutro smo čuli zapomaganje'

AFP
06.03.2018.
u 18:10

Kada su policajci došli, vrata im je otvorio osumnjičeni suprug. Na ženinom tijelu vidjeli su više uboda. Suprug se nije opirao prilikom uhićenja.

Hrvat (44) je uhićen pod sumnjom da je u ponedjeljak ujutro ubio ženu (46), također Hrvaticu, u Bad Schallerbachu u Austriji. Žena je izbodena i ubijena kuhinjskim nožem. Žena je od prošlog prosinca prošle godine živjela sama u stanu u kući u spomenutom mjestu.

Suprug je inače živio u Hrvatskoj. Susjedi su oko 6 sati čuli krikove i posumnjali su na svađu. Nakon toga su čuli i da žena zove upomoć. Pozvali su policiju, prenosi 24sata.hr. 

Kada su policajci došli, vrata im je otvorio osumnjičeni suprug. Na ženinom tijelu vidjeli su više uboda. Suprug se nije opirao prilikom uhićenja. No uhićenje se otegnulo zbog toga što on loše govori njemački. Čekalo se naime da dođe prevoditelj, piše OE24. 

Heute.at piše da se žena u Austriju preselila prije godinu dana, a da je suprug živio u Hrvatskoj s kćeri i sinom koji su stari 18 i 13 godina. Ženi je došao u posjet tijekom vikenda. Navodno je motiv ubojstva razvod do kojeg je uskoro trebalo doći. 

- Žena je bila jako simpatična i doselila se prošle godine. Čula sam na radiju da je izbodena. Vidjela sam i policiju. Strašno je i neshvatljivo da se takve stvari događaju - rekla je susjeda Riki Oberpeilsteiner. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije