MOSTAR

Fatalna Sunita sutra će biti dovedena u Sarajevo

19.01.2021.
u 15:43

Dok čeka odluku Suda o njenom vjenčanju s osuđenikom Feridom Suljovićem Ćićom, Sunita Hindić bi trebala sutra 20. siječnja biti privedena u Sarajevo gdje je u Vrhovnom sudu Federacije BiH zakazana sjednica na kojoj će se razmatrati žalba Tužiteljstva HNŽ na presudu Županijskog suda u Mostaru kojom je Hindić zbog ubojstva mostarskog ugostitelja, Nine Ivankovića, (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri godine i 6 mjeseci.

Odluka naknadno

Na sjednici će biti razmatrana žalba, nakon čega će odluka o potvrđivanju ili ukidanju presude biti donesena naknadno.

Iz Federalnog tužiteljstva su, prema Vrhovnom sudu FBiH, uputili prijedlog da se uvaži žalba Tužiteljstva HNŽ, izjavljena po svim žalbenim osnovama protiv presude Županijskog suda u Mostaru, te da se pobijana presuda ukine i predmet vrati prvostupanjskom sudu na ponovno suđenje.

Alternativno je predloženo da se pobijana presuda preinači, ukoliko Vrhovni sud FBiH ocijeni da su neutemeljeni žalbeni navodi Tužiteljstva, te da se Hindić izrekne kazna zatvora u dužem vremenskom trajanju.

Dok broji pritvorske dane u Kaznenoporavnom zavodu (KPZ) Mostar, Hindić je prema Županijskom sudu Mostar podnijela zahtjev da joj se odobri vjenčanje sa izvanbračnim suprugom Feridom Suljovićem Ćićom (40).

Uhićen u Hrasnici

Suljović je prije mjesec uhićen u Hrasnici nakon što se koncem kolovoza nije vratio u mostarski zatvor u kojem zbog izvršenja teških krađa na području Mostara izdržava zatvorsku kaznu u trajanju od 14 mjeseci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije