zagreb

Eksplozija u Prečkom, jedna osoba ozlijeđena, velika šteta na zgradi

Davorin Višnjić/PIXSELL
03.05.2019.
u 08:47

Jedna je osoba ozlijeđena u eksploziji koja se sinoć dogodila u Zagrebu, u naselju Prečko. 

U 02:47 Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o eksploziji na stubištu stambene zgrade u ulici Josipa Slavenskog 12, izvijestio je jutros Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 

Na terenu je Policijska uprava zagrebačka, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Gradska plinara Zagreb i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. 

Jedna je osoba ozlijeđena i odvezena na bolničko liječenje. Na terenu je i protueksplozijski odjel Ministarstva unutarnjih poslova koji provodi istražne radnje.  U stambenoj zgradi počinjena je velika materijalna šteta, a prostor se nadzire zbog očevida koji traje. 

24 sata neslužbeno doznaju da je eksplodiralo na osmom katu, a od siline eksplozije oštećeno je staklo na liftu te vrata nekoliko stanova. Prema fotografijama s mjesta događaja oštećeno je i nekoliko automobila koji su bili parkirani ispred zgrade. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije