sukob migranata

Dvostruko ubojstvo u Cazinu: Izbodena dva migranta

uviđaj
28.05.2020.
u 20:30

Policija Unsko-sanske županije je na području općine Cazin nakon zaprimljene dojave o sukobu migranta pronašla dva smrtno stradala muškarca.

U 16:25 sati je MUP-u USŽ mještanin jednog od cazinskih sela prijavio kako je u naselju Crnaja primijetio sukob velike grupe migranata, piše Klix.ba. 

Nakon toga policija je izašla na mjesto događaja gdje je zatekla dva migranta s ubodnim ranama koji nisu davali znakove života, potvrdio je glasnogovornik županijskog MUP-a Ale Šiljdedić.

On je kazao kako će se naknadnim istražnjim radnjama utvrditi postoji li povezanost između sukoba koji je prijavio mještanin i ova dva smrtna slučaja.

Policija je takođe zatekla i jednu grupu migranata čiji identiteti nisu poznati, no oni su zadržani radi daljnjeg obrađivanja.

Očevid je u tijeku, a na terenu se nalaze tužitelji, policija i Hitna pomoć USŽ.

Naselje Crnaja je inače jedno od naselja koja se nalaze uz granicu s Republikom Hrvatskom, te je jedno od mjesta gdje se migranti često okupljaju i pripremaju za ilegalni prelazak.

Ključne riječi

Komentara 1

AP
apavlovi
21:04 28.05.2020.

Malo brate malo

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije