Konjic

Dvoje s autom sletjelo u Neretvu, muškarac jedva isplivao, žensku osobu i auto traže

01.10.2020.
u 12:05

"Zbog otežanih uvjeta još uvijek traje potraga za stradalom osobom kao i automobilom koji je sinoć, oko 21 sat sletio sa Spiljanskog mosta kod Konjica u rijeku Neretvu. Pronađeno je samo mjesto na kojem se nesreća dogodila", kazao je za portal Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije. 

Naime, u srijedu oko 21 sat u Policijsku upravu Konjic prijavljeno je  da je na cesti za Spiljane pronađena nepoznata osoba s ozljedama. 

Na mjesto nesreće upućena je patrola policije Policijske postaje Konjic, koja je ustvrdila da se radi o A.D. (1996) iz Konjica, a koji je bio mokar i ozlijeđen. Kako navode u biltenu MUP-a HNŽ-a, patrole policije obišle su teren i na oko 2 km od mjesta pronalaska navedene osobe pronašli tragove vozila koje je sletjelo u rijeku, ali zbog slabe vidljivosti nisu uspjeli pronaći ni osobu ni vozilo.

"U 20:40 policijska patrola je kod Spiljanskog mosta zatekla osobu s vidnim ozljedama koja je izjavila da su dva kilometra naviše on i njegova suputnica sletjeli u Neretvu. Policijska patrola je pronašla mjesto gdje je vozilo sletjelo, Neretva je bila nabujala i mutna, ali nisu uočili vozilo", kazao je Marić. 

Policijska uprava Konjic je organizirala potragu cijelu noć i danas kontaktiraju druge službe koje su za to sposobne kako bi pronašli vozilo i stradalu osobu.

A.D. je nakon ukazane pomoći u bolnici Konjic upućen na daljnje liječenje u Mostar. O svemu je upoznat nadležni tužitelj, a poduzimanje svih potrebnih mjera je u tijeku. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije