pula

Državljanin BiH preminuo nakon nesreće s teretnjakom u Puli

hitna
07.10.2018.
u 14:21

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Mutilskoj ulici u Puli, u pulskoj Općoj bolnici u nedjelju ujutro preminuo je 28. godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, s privremenim boravkom u Hrvatskoj, izvijestila je istarska policija.

Prometna nesreća dogodila se kad je mladić upravljajući teretnim vozilom KIA pulskih oznaka Mutilskom ulicom izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na lijevu stranu kolnika i udario u viši rubnjak, a potom prednjim dijelom vozila u stablo. Nakon udarca u stablo vozilo se odbilo i zarotiralo i zadnjim djelom je udarilo u zid kuće.

Vozač je ostao priklješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, potom je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je u nedjelju u 3.10 sati preminuo, prenosi Hina. 

Još uvijek se utvrđuju uzroci nesreće, odnosno kako je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, premda postoji mogućnosti da je nesreći kumovao mokar kolnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije