strava u srbiji

Djevojka ubila staricu, pa tijelo bez ruku bacila u kontejner i zapalila

Kurir
07.07.2019.
u 11:43

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Srbije uhitili su J. Š. (25) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila kazneno djelo ubojstvo i M. D. (21) zbog postojanja osnovane sumnje da je pomogao u izvršenju ovog kaznenog djela.

Sumnja se da je J. Š. između 15. i 19. lipnja usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom tijelo autom prevezla u vikend naselje kod Krčedina (općina Inđija) i zapalila u kontejneru. Također se sumnja da je M. D. pomogao osumnjičenoj prilikom uklanjanja tragova, piše Kurir.rs. 

Starica čije je tijelo pronađeno 20. lipnja u kontejneru u vikend-naselju Breskvik kod Krčedina najpre brutalno je ubijena, pa tek onda spaljena, a navodno je riječ je o Beograđanki M. G.

Pojedini mještani s kojima su razgovarali novinari Kurira nakon što je pronađeno tijelo tvrdili su da su ženi bile i odsječene ruke. Naveli su da je tijelo žene zapaljeno bez ruku. Veruje se da je ubojca, ili ubojice, to uradio kako bi otežao otkrivanje identiteta nesretne žene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije