planirao sve

Detalji ubojstva državljanke BiH u Las Vegasu: Kupio bejzbol palicu i krenuo da ubije suprugu

Foto: Facebook
1/2
25.05.2019.
u 16:20

U svjedočenju Slobodana Miljuša (37) koji je u petak ubio svoju suprugu Zvjezdanu Bencun (31), koja je iz Bosne i Hercegovine, u kući u Las Vegasu, ispričao je da je prije zločina otišao u trgovinu i kupio bejzbol palicu, nož, samoljepljivu traku i votku i "odmah znao da će je ubiti". Namjera mu je bila da ubije i sebe, ali to nije uradio. 

Slobodan Miljuš (37), porijeklom iz Like, uhićen je u Las Vegasu zbog sumnje da je ubio suprugu u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli sa dva sina uzrasta od šest i 13 godina. Policija ga je uhitila odmah nakon ubojstva. Policija je došla na poziv Slobodanovog sina, a pronašli su ga kako leži u krevetu pored krvave žene, piše Blic.

Novinari koji su pričali s njim nakon uhićenja prenose da je njihov stariji sin, koji ima trinaest godina, ušao u stan nakon zločina i pronašao krvavu majku i oca kako leži pored nje u krevetu.

"Kada je policija došla, ništa im nisam rekao", izjavio je Miljuš.

Međutim, na osnovu uvida u policijske izvještaje, mediji su prenijeli što je osumnjičeni kasnije ispričao detektivima.

Ispostavilo se da je dječak došao kući nakon škole i pronašao roditelje prekrivene krvlju na krevetu u spavaćoj sobi. Otac mu je onda navodno dao 20 dolara i rekao mu da ide! Tinejdžer je otrčao do najbliže benzinske crpke i odmah pozvao pomoć.

Miljuš je sačekao da dječaci odu u školu, a potom je otišao u trgovinu po - bejzbol palicu, kuhinjski nož i samoljepljivu traku! U drugoj radnji kupio je votku i energetsko piće.

Poslije nekoliko čaša, ušao je u spavaću sobu i tri puta udario suprugu po glavi dok je ležala na krevetu. Kazao je kako je htio i sebe ubiti, ali to ipak nije učinio - navodno su rekli detektivi.

Miljuš u razgovoru s novinarima nije pokazivao kajanje. Kazao je da "nije sretan zbog toga što se dogodilo", ali "što je tu je". Naime, on je ispričao da je ubio Zvjezdanu jer mu je navodno lagala i iz osvete njezinom ocu.

"Od prvog trenutka kada sam uzeo palicu, znao sam da ću je ubiti. Lagala je stalno, o svemu. Lagala je da mnogo radi. Nikada nije bila kod kuće. Ovo je sve i osveta njezionom ocu. Kada bude sve ovo čuo, znat će dobro na što mislim i što je uradio", ispričao je Miljuš.

Ipak emocije su ga preplavile kada je spomenuo sinove.

"Volim svoju djecu i nadam se da će biti dobro. Nadam se da će se dobro starati o njima", rekao je i dodao da mu je žao što je sin vidio krvavi prizor.

Na pitanje novinarke brine li se kakve će to posljedice ostaviti po dječaka, odgovorio je - da.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?