Požega

Detalji momačke: Pijan aktivirao eksploziv, četvero ozlijeđenih

bomba
19.06.2021.
u 11:27

U Požegi je u četvrtak, 17. lipnja, oko 23.30 sati muškarac aktivirao eksplozivnu napravu. Incident u kojemu su ozlijeđene četiri osobe dogodio se u dvorištu obiteljske kuće u Kunovcima tijekom proslave momačke večeri. 

Eksplozivnu napravu aktivirao je 27-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola. Uslijed aktiviranja eksplozivne naprave ozlijeđena su trojica muškaraca starosti 25, 26 i 64 godine, kao i osumnjičeni, priopćila je PU požeško-slavonska nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja. 

Utvrđeno je kako je 27-godišnjak ove godine neovlašteno nabavio i posjedovao ručnu bombu. Terete ga da je počinio kaznena djela "Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom" i "Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari".

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 27-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, javljaju iz policije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije