Tuga na Korčuli nakon smrti mladića:

David je bio dobar igrač, ali još bolji čovjek i prijatelj

29.01.2023.
u 10:06

Na Korčuli je jučer rano ujutro poginuo 20-godišnji David Trifković, mladi nogometaš Hajduka iz Vele Luke. Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka državnom cestom D-118, iz smjera Blata u smjeru Vela Luke, izlaskom iz lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u kameno-betonski zid uz rub kolnika. Vozilo je potom u nekontroliranom kretanju prvo prednjim, a zatim i stražnjim dijelom vozila, udarilo u nadstrešnicu nakon čega se u prevrtanju zaustavilo na suprotnoj kolničkoj traci.

S njim je u automobilu bio još jedan 20-godišnjak koji je za vrijeme vožnje, za razliku od vozača, koristio sigurnosni pojas pa je on prošao s lakšim tjelesnim ozljedama. Od mladića se opraštaju njegovi kolege iz kluba za koji je igrao. 

- Tužna vijest u ranim jutarnjim satima pogodila je Velu Luku i Hajduk. Teška prometna nesreća dogodila se na ulazu u Velu Luku u kojoj je život izgubio naš mladi igrač David Trifković. David je u svojoj nažalost prekratkoj karijeri u bijelom dresu sudjelovao u prošlogodišnjem osvajanju prvog mjesta u 2. ŽNL DN. Iskrena sućut obitelj Trifković ,a naš David neka počiva u miru! - objavljeno je na Facebook stranici kluba NK Hajduk 1932 Vela Luka. 

- Danas nas je u ranojutarnjim satima iznenadno napustio naš dugogodišnji igrač David Trifković. Osim što je bio dobar igrač, David je bio još bolji čovjek i prijatelj te će nam ostati svima u lijepom sjećanju. U ime Vaterpolo kluba Vela Luka izražavamo iskrenu sućut članovima obitelji. Počivao u miru Božjem - napisali su iz Vaterpolo kluba Vela Luka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije