5 250 kutija cigareta

Bh. državljanin spriječen u krijumčarenju cigareta vrijednih oko 28 000 KM

10.04.2021.
u 13:04

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik i Posebni tim Granične policije BiH, 9. travnja 2021. godine, spriječili su nezakonit promet 5 250 kutija cigareta bez akciznih markica u suradnji sa službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH. 

Cigarete su otkrivene na području Zvornika prilikom kontrole i pregleda Pasata, bh. nacionalnih oznaka. Vozilom je upravljao E.M. (1967.), državljanin Bosne i Hercegovine, koji nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu robe. O događaju su obaviješteni tužitelj Tužiteljstva BiH i sudac za prethodni postupak Suda BiH, prema čijim su naredbama izvršeni pretres vozila i stambenog objekta koji koristi osumnjičeni.

Cigarete, čija se tržišna vrijednost procjenjuje oko 28 000 KM, kao i drugi dokazni materijali su privremeno oduzeti. Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „nedozvoljen promet akciznih proizvoda“, protiv E.M. bit će dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu Tužiteljstvu BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije