Nevjerojatno

Bez povoda udario 13-godišnjaka palicom i ozlijedio ga: Dobio samo mjeru opreza

palica
15.09.2021.
u 18:12

Bez povoda je udario dijete i teže ga ozlijedio, no nije završio iza rešetaka. Sukus je to događaja koji se zbio 10. rujna navečer u Zagrebu, a za koji se sumnjiči 47-godišnjak.

Osumnjičen je ze nanošenje teške ozljede, zbog čega je ispitan na ODO Zagreb te je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je bez povoda drvenom palicu po lakat udario 13-godišnjaka, iako je znao da je riječ o djetetu. Malo nakon toga je uhićen. Tužiteljstvo je tražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

No sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda mu nije odredio istražni zavor već mjere opreza, kojima mu je zabranjeno kontaktiranje i približavanje određenim osobama.

Osim toga, mora se u točno određeno vrijeme javljati u mjerodavnu policijsku postaju. Ako prekrši mjere opreza, one će mu biti zamijenjene istražnim zatvorom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije