'PROPALA U ZEMLJU'

Zgrozila se kada je vidjela što joj je otac objavio na Facebook profilu

Zgrozila se kada je vidjela što joj je otac objavio na Facebook profilu
11.09.2018.
u 21:45
Ona vjeruje da je njen otac slučajno kopirao i zalijepio svoju posljednju Google pretragu i objavio je na njenoj stranici.
Pogledaj originalni članak

Društvene mreže su dugo vremena bile rezervirane većinom za mlađe stanovništvo, sve dok se i roditelji nisu počeli interesirati i koristiti Facebook, Instagram, Twitter i ostale platforme kako bi poput svoje djece ostvarili kontakt s poslovnim suradnicima, prijateljima ili poznanicima iz mladosti.  

No, jedna žena vjerojatno žali što je svom ocu pokazala kako koristiti Facebook. Naime, on je slučajno objavio iznimno nepristojan komentar na njenom Facebook profilu, a sada joj je iznimno neugodno budući da će se uskoro susresti s njim, prenosi Mirror. 

Ona vjeruje da je njen otac slučajno kopirao i zalijepio svoju posljednju Google pretragu i objavio je na njenoj stranici. U komentaru je pisalo: "klasična vintage pornografija u UK-u." 

U početku ona komentar uopće nije primijetila, a one je vrlo brzo izbrisao poruku.

- Nakon što sam odradila posao, vratila sam se na svoj profil i ponovno pročitala komentar. Sigurna sam da je moj tata slučajno kopirao Google pretragu na moj profil. Sada se osjećam malo neugodno, a vidjet ću ga sljedeći tjedan. Nisam baš sigurna što učiniti i kako se ponašati budući da su i drugi sigurno do sada vidjeli komentar, ispričala je žena.

Budući da joj otac nije odgovorio od tada niti na jednu poruku, ona pretpostavlja da je stvarno bila riječ o zabuni.  

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.