Mostar dobija još jedan park, u tijeku izrada zelenih površina

Mostar dobija još jedan park, u tijeku izrada zelenih površina

12. 09. 2018. u 12:13 0

Radnici JP Komos izvode završne radove na ozelenjavanju novog parka u Sjevernom logoru u Mostaru, a završetak radova očekuje se krajem tjedna.

- U tijeku su radovi na prosijavanju zemlje, finiranju i sijanju trave, dakle radi se na ozelenjavanju. Vodonakapni sustav je obnovljen i radovi bi trebali biti završeni do kraja ovog tjedna, kazala je Feni direktorica JP Komos Vesna Mrgan.

Kompletne dosadašnje radove na izgradnji parka u Sjevernom logoru izvelo je JP Komunalno Mostar i oni su trajali oko 45 radnih dana.

Po riječima rukovoditelja Tehničkog sektora JP Komunalno Mensura Turkića, procijenjena vrijednog ukupnog projekta je između 200 i 250 tisuća maraka, a trenutačno se radi na završetku njegove prve faze.

- U ovoj fazi se neće uraditi kompletan projekt, a vrijednost dosadašnjih radova je oko 100 tisuća maraka, kazao je Turkić, dodavši kako će druga faza projekta obuhvatiti hortikulturno uređenje i mobilijar.

Sredstva koja su do sada utrošena obezbijedio je Grad Mostar.

pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".