Uhićen ubojica

Ubijen Fidel Glasgow, unuk legendarnog pjevača grupe The Specials Nevilla Staplea

Ubijen Fidel Glasgow, unuk legendarnog pjevača grupe The Specials Nevilla Staplea
12.09.2018.
u 09:36
Pogledaj originalni članak

Fidel Glasgow, 21-godišnji unuk legendarnog pjevača grupe The Specials Nevilla Staplea, podlegao je nakon što je 1. rujna zboden u engleskom Zapadnom Midlandsu, a napadač je uhićen 10 dana poslije.
Policija u West Midlandsu je potvrdila kako je 23-godišnji muškarac, koji se dovodi u vezu sa napadom na Fidela Glasgowa, uhićen u ponedjeljak.

-Nismo prepustili slučaju našu potragu za ubojicom i ovo je značajan napredak u našoj istrazi, rekao je inspektor Harry Harrison, dodavši da su im ipak još uvijek potrebni svjedoci.

Naveo je kako je Fidelova obitelj obaviještena o najnovijim razvoju istrage i da ima podršku stručnjaka.Staple je prošlog tjedna govorio na konferenciji za novinare, kada je pozvao javnost da, ukoliko imaju informacija o ubojstvu, obavijeste policiju.

Nakon Fidelove smrti pjevač Specialsa se na svom Facebook profilu zahvalio bolničkom osoblju na pokušaju da spase njegovog unuka.

-Doista nam je teško objaviti gubitak unuka Fidela koji je danas preminuo kao rezultat napada s nožem na ulici, napisao je Staple 1. rujna.
Fidel Glasgow je preminuo u bolnici, 12 sati nakon što je zboden na ulici nedaleko od noćnog kluba Coventry’s Club.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.