Pompeo tvrdi da nije autor 'nesretne' tribine protiv Trumpa objavljene u New York Timesu

Pompeo tvrdi da nije autor 'nesretne' tribine protiv Trumpa objavljene u New York Timesu

06. 09. 2018. u 14:51 0
Urednici dnevnika "nisu trebali zdravo za gotovo uzeti stajališta jednog lošeg člana (administracije), nezadovoljnog i nepoštenog"

Američki državni tajnik Mike Pompeo u četvrtak je zanijekao da je autor "nesretne" anonimme tribine objavljene u New York Timesu, koja oštro kritizira predsjednika Donalda Trumpa.
-Nitko ne bi trebao biti iznenađen što je New York Times, liberalni list, napao tu administraciju i objavio taj članak, rekao je Pompeo na konferenciji za novinare u New Delhiju i dodao da članak nije njegov.
O identitetu autora i dalje se nagađa. Urednici dnevnika "nisu trebali zdravo za gotovo uzeti stajališta jednog lošeg člana (administracije), nezadovoljnog i nepoštenog".
-Ako niste u mogućnosti provesti šefov plan, preostaje vam samo odlazak. Umjesto toga, ta osoba je, kao što piše New York Times, odlučila ne samo ostati već i potkapati ono što predsjednik Trump i njegova administracija pokušavaju ostvariti. Moram reći da smatram zabrinjavajućim napore medija u potkapanju te administracije, dodao je Pompeo.

pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte