Anonimni tekst

Pompeo tvrdi da nije autor 'nesretne' tribine protiv Trumpa objavljene u New York Timesu

Pompeo tvrdi da nije autor 'nesretne' tribine protiv Trumpa objavljene u New York Timesu
06.09.2018.
u 14:51
Urednici dnevnika "nisu trebali zdravo za gotovo uzeti stajališta jednog lošeg člana (administracije), nezadovoljnog i nepoštenog"
Pogledaj originalni članak

Američki državni tajnik Mike Pompeo u četvrtak je zanijekao da je autor "nesretne" anonimme tribine objavljene u New York Timesu, koja oštro kritizira predsjednika Donalda Trumpa.
-Nitko ne bi trebao biti iznenađen što je New York Times, liberalni list, napao tu administraciju i objavio taj članak, rekao je Pompeo na konferenciji za novinare u New Delhiju i dodao da članak nije njegov.
O identitetu autora i dalje se nagađa. Urednici dnevnika "nisu trebali zdravo za gotovo uzeti stajališta jednog lošeg člana (administracije), nezadovoljnog i nepoštenog".
-Ako niste u mogućnosti provesti šefov plan, preostaje vam samo odlazak. Umjesto toga, ta osoba je, kao što piše New York Times, odlučila ne samo ostati već i potkapati ono što predsjednik Trump i njegova administracija pokušavaju ostvariti. Moram reći da smatram zabrinjavajućim napore medija u potkapanju te administracije, dodao je Pompeo.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.