Vatrogasac Xavier spašavao je Dianu i otkrio njene posljednje riječi

Vatrogasac Xavier spašavao je Dianu i otkrio njene posljednje riječi

31. 08. 2018. u 19:30 0
Xavier Gourmelon kaže kako je princeza imala ozljedu na desnom ramenu, na njoj nije vidio krv i nije primijetio druge ozljede.

Xavier Gourmelon vatrogasac je koji se među prvima zatekao na mjestu prometne nesreće u Parizu, u kojoj je prije 21 godine stradala princeza Diana. 

Medijima je ispričao što mu je princeza rekla kada je došao na mjesto nesreće, a to su ujedno bile i njene posljednje riječi prije smrti. Gourmelon je s timom vatrogasaca na mjesto nesreće došao u tri minute, a prizor koji je zatekao opisao je ovako:

– Vidio sam da princeza ima ozljedu na desnom ramenu, ali osim te ozljede, sve drugo se činilo u redu. Na njoj nije bilo krvi. Uzeo sam joj ruku i htio sam je smiriti, a one me pitala: "Bože moj, što se dogodilo?" – ispričao je 51-godišnji vatrogasac.

Uz pomoć ostalih vatrogasaca i bolničara brzo ju je izvukao iz automobila i dao joj je kisik, a nekoliko sekundi nakon toga Diana je imala srčani zastoj.

– Počeo sam joj masirati srce i za nekoliko sekundi opet je disala. Hitna pomoć uskoro ju je odvezla u bolnicu i bio sam uvjeren da će se izvući – rekao je u intervju vatrogasac Xavier Gourmelon i priznao je kako u trenutku dok je spašavao princezu nije imao pojma da je to ona. 

 

pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".