Predsjedatelj Vijeća ministara BiH

Zvizdić prisustvovao je otvaranju festivala “Shaikh Zayed”

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH
02.12.2016.
u 09:46

Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić prisustvovao je  otvaranju festivala “Shaikh Zayed” koji se održava u Abu Dhabiju i koji će trajati do 4. siječnja 2017.godine.

Na festivalu svoje prozvode izlaže i šesnaest privrednika iz Bosne i Hercegovine koji su u Abu Dhabi došli na poziv Fondacije Shaikh Zayed i folklorni ansambl “Sanski biseri”iz Sanskog Mosta.

U razgovoru sa bh. privrednicima, predsjedatelj Zvizdić je izrazio zahvalnost šeiku Mohamedu Bin Zayedu na  gostoprimstvu i rekao da ovaj festival pruža mogućnost za efikasno povezivanje bosanskohercegovačkih i kompanija iz UAE, kao  i za promoviranje investicija i dalje jačanje poslovnih veza između privrednika.

Festival “Shaikh Zayed” se održava svake godine u povodu obilježavanja praznika ujedinjenja arapskih emirata i predstavlja najznačajniju privredno – kulturnu manifestaciju u UAE.

Na festivalu privrednika sudjeluje 16 zemalja sudionica sa oko 600 privrednika. Otvaranju festivala je prisustvovao i veleposlanik BiH u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Zoran Miličević i voditelj Centra za međunarodnu suradnju Privredne komore Federacije BiH Emir Pašić.

 Predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić boravi u Abu Dhabiju na Međunarodnoj konferenciji o zaštiti kulturnog nasljeđa u oblastima sukoba. Predsjedatelj Zvizdić će se, zajedno sa drugim premijerima i šefovima država,  obratiti sudionicima konferencije, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije