IZBOR

Zvizdić, Primorac i Pudarić vode federalni Parlament

parlament
Zvonimir Ćorić
09.03.2011.
u 14:14

Jedan od dopredsjedavajućih je Stanko Primorac iz zastupničkog kluba Demokratska narodna zajednica - Hrvatska stranka prava, a drugi Svetozar Pudarić iz Socijaldemokratske partije BiH.

Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine dobio je novo rukovodstvo za idući četvorogodišnji mandat.

Predsjedavajući je Denis Zvizdić, član Stranke demokratske akcije (SDA).

Jedan od dopredsjedavajućih je Stanko Primorac iz zastupničkog kluba Demokratska narodna zajednica - Hrvatska stranka prava, a drugi Svetozar Pudarić iz Socijaldemokratske partije BiH.

Ova trojica, koji će rukovoditi Zastupničkim domom u njegovom novom mandatu nakon općih izbora u Bosni i Hercegovini održanih listopada prošle godine, imenovani su danas u Sarajevu u nastavku konstituirajuće sjednice Zastupničkog doma koja je započela studenog 2010., kada su verificirani mandati novoizabranim zastupnicima, ali nije bilo izabrano i novo rukovodstvo.

Jedan od kandidata za dopredsjedavajućeg danas je bio i Marinko Čavara iz Hrvatske demokratske zajednice, ali nije dobio dovoljno glasova zastupnika.

 

Komentara 1

AN
Ana33
09:17 10.03.2011.

Ovaj usraša Jurišić \"bori\" se kako bi naslijedio Sravelića Antu... Čoviću, proglasi Heceg Bosnu... Neka islamiste zaboli glava! Treba u Tihić i junoša Lagumdžija znati da to nisu \"devedesete\"... Fuj, talibani!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?