Težak poraz Cedevite:

Zvezda slavila s 20 koševa prednosti

Cedevita
Foto: Crvena zvezda
1/2
12.02.2016.
u 11:22

Cedevita je doživjela težak poraz u Beogradu u TOP 16 fazi Eurolige. Crvena zvezda slavila je u krcatom Pioniru u sedmom kolu 94-74.

Cedeviti je to bio treći poraz u nizu i peti u skupini, a šanse za četvrtfinale sad su svedene na minimum. Nije išlo bez ozlijeđenih Luke Žorića, Marka Arapovića i Luke Babića pa poraz od Zvezde nije nikakvo iznenađenje.

Hrvatski prvak u prvoj je četvrtini zabio tek 12 koševa. Zvezda je od prve minute pritisnula i bez većih problema držala prednost od preko 15 koševa.

Mala nada za Cedevitu pojavila se početkom druge četvrtine kad su Pulle, White i Bilan smanjili zaostatak Zvezde, no nada je kratko trajala. Simonović i Zirbes vratili su na plus 15 dvije minute prije kraja prvog poluvremena.

Pullen i White doveli su hrvatskog prvaka na osam koševa zaostatka (50-42), no Zvezda se budi i na krilima svojih navijača ponovno odlazi na dvoznamenkastu prednost. Na kraju težak poraz Cedevite u čijim je redovima najbolji bio Jacob Pullens 20 koševa. James White zabio je 18, a Miro Bilan 17.

Zvezdu je predvodio Quincey Miller s 22 koša.

Euroliga:

Crvena zvezda - Cedevita 94-74  (26-12, 17-20, 19-24, 32-18)

Đoković na parketu, Pionir "eruptirao"

Igrači Cedevite su se zagrijavali uoči utakmice, a u tom trenutku u Pionir je ušetao najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

Stigao je Đoković na utakmicu u društvu braa Đorđa. Novak je navijač Crvene zvezde, a prošle godine zajedno s Viktorom Troickim pratio je derbi Zvezde i Partizana.

Bio je na utakmici i prije dvije godine u polufinalu Eurokupa protiv Uniksa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije