HNK Grude Na izbornoj skupštini kluba za predsjednika skupštine izabran je Josip Ćorluka, a za predsjednika kluba Nikola Žulj

Žulj: Stvorit ćemo pozitivnu sportsku priču u HNK Grude

nkgrude_nnn_bih_04082015
05.08.2015.
u 12:15

Cilj novog vodstva je postaviti klub na zdravije temelje, poboljšati uvjete za rad djece i mladih

Sjećanje na zlatno vrijeme grudskog nogometa s početka novog milenija kada je HNK Grude osvojio prvu ligu Federacije i plasirao se u Premijer ligu još je živo među mještanima Gruda koji prate najpopularniju sporednu stvar na svijetu. I u novije vrijeme HNK Grude je gradio infrastrukturu, tako danas u Lokomotivi igra dijete Gruda Mirko Marić, u Širokom Brijegu Josip Ćorluka, a Ante Ćorluka jedan je od najboljih mladih malonogometaša Hrvatske i reprezentativac.

Ovih dana je promijenjeno rukovodstvo kluba. Novi predsjednik skupštine je Josip Ćorluka, poznati grudski medijski djelatnik.

Odgovorna dužnost

A novi predsjednik kluba je Nikola Žulj mladi i uspješni grudski poduzetnik i nogometni entuzijast. Svjestan je odgovornosti funkcije kao i činjenice da Gruđani, unatoč tome što klub igra u Drugoj ligi Federacije, i dalje rado dođu na utakmice i očekuju rezultate. - Nedavnim dolaskom na ovu odgovornu dužnost želim sebi i ljudima u klubu postaviti sljedeće ciljeve: postaviti klub na zdravije temelje, poboljšati uvjete za rad djeci i mladima, otvoriti vrata kluba svim ljudima dobre volje i postići neophodnu financijsku stabilnost, govori za "Večernji list" Žulj koji ovih dana intenzivno prati igrački kadar i radi na što kvalitetnijoj pripremi kluba pred početak nove sezone.

Novi treneri

Žulj vjeruje kako će u godinama koje slijede grudski nogomet doživjeti novi uzlet. - Nadam se da ćemo stvoriti jednu pozitivnu sportsku priču, poručuje novi predsjednik kluba Žulj. Također klub je izdao i priopćenje u kojem su objavljena imena trenera za sljedeću nogometnu sezonu 2015./2016.

Rođenima 1997. i 1998. trener je Ivan Spajić, onima iz 1999. i 2000. trener je Miro Primorac. Rođenima 2001. i 2002. trener je Vedran Vlašić. Trener djece iz 2003. i 2004. je Zvonimir Erkapić, a limačima rođenima 2005. i mlađima treneri su Zvonimir Erkapić i Vedran Vlašić. Trener vratara u svim kategorijama je Jerko Miloš. - Želja nam je da ovo bude početak vraćanja ponosa klubu, stadionu, navijačima i ljubiteljima nogometa. Radimo na tome da u rad kluba i sve kategorije uključimo djecu, mlade i roditelje iz cijele općine Grude, poruka je iz kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije