Košarka: Liga 10

Zrinjskom pobjeda protiv Bosne Royal Jelly donosi vrh ljestvice

10.12.2016.
u 09:00

Najzanimljiviji susret 8. kola Lige 10 košarkaša BiH igra se u Mostaru, gdje Zrinjski ugošćuje vodeću Bosnu. Mostarci imaju pobjedu manje i nadaju se da će večeras ostvariti pobjedu te se bodovno izjednačiti sa studentima. Glavni aduti trenera Hrvoja Vlašića su branički par Knežević - Princ te Šamadan, Demić i Zovko. Bosnin stručni stožer najviše vjeruje u svoje visoke igrače, a prije svih u Šturanovića i Dragičevića.

Široki želi pobjedu

Široki će ugostiti bodovno izjednačenog Građanskog. Širokobriježani očekuju pobjedu koja bi ih ostavila u igri za prolaz među 5 najboljih momčadi i ulazak u drugi krug natjecanja. Utakmica protiv Građanskog novom je treneru Mati Brekalu i prva pred domaćim gledateljima. - Htio bih zahvaliti svom Romeu Bilinovcu na suradnji. Nama je najvažnije popraviti igru u obrani jer se ne smije više dogoditi da primamo puno koševa. Građanski je iskusna momčad s dobrim pojedincima. Nadam se da će i u ovoj utakmici netko od mladih igrača dati bolji doprinos jer smo se u posljednje vrijeme bazirali samo na iskusnijim igračima (Đugum i Močnik). Pozivam publiku da nas dođe podržati kako bismo prekinuli negativni niz, kazao je Brekalo. Pred večerašnji susret puni optimizma su mladi Jure Zubac koji je kazao da će njegova momčad prekinuti niz od 4 poraza, dok je Josip Batinić istaknuo kako njegova momčad mora pobijediti u večerašnjem susretu.

Mladost favorit

Zanimljiv susret očekuje se i u Mrkonjić Gradu, gdje će snage odmjeriti bodovno poravnati Mladost i Spars. Domaćin je favorit, dok Sparsi očekuju bolju igru nego u prošlom kolu kada su na svom parketu poraženi od Zrinjskog. Posljednji Bošnjak čeka ne baš ove sezone dobri Leotar.

Favorita nema i očekuje se izjednačena utakmica.

Parovi 8. kola, 10. prosinca: Zrinjski – Bosna Royal Jelly (19 sati), Široki – Građanski (18), Bošnjak – Leotar Swisslion (18) i Mladost – Spars (19).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije