mostar

Zrinjski uvjerljiv protiv Olimpica

Zrinjski
Foto: Stojan Lasić
1/4
25.03.2017.
u 19:00

Blaž Baka Slišković je svoj treći mandat na klupi Zrinjskog otvorio pobjedom u prijateljskom susretu s Olimpicom rezultatom 4:1. Plemići nisu oduševili oko 300 gledatelja na stadionu pod Bijelim Brijegom, no primjetan je određeni napredak u igri, prenosi Pogled.ba
Od prve minute na poziciji desnog krila je zaigrao Zvonimir Blaić, a novina je i pozicija Ivana Peke koji je u nastavku susreta igrao u veznom redu. 

U prvih pola sata utakmice nije se događalo ništa vrijedno spomena, a onda je Zrinjski stisnuo u završnici prvog dijela. Grešku obrane Olimpica ne koristi Bilbija, da bi nedugo zatim Mrkaić pogodio vanjski dio mreže gostiju. Napadač Zrinjski se dobro snalazi u 43. minuti i postiže pogodak za vodstvo domaćina. 

Zrinjski do drugog pogotka dolazi u 57. minuti. Petrak je na lijevoj strani pronašao Jovića, ovaj ubacio na 7-8 metara gdje natrčava Peko, te iz voleja posprema loptu u gol. Udarac Kukoča u 63. minuti odbija vratar Olimpica do Kajkuta koji loše reagira i propušta veliku prigodu za Zrinjski.

Olimpic je zatim opasno zaprijetio preko Plakala koji s pet metara glavom puca iznad gola. Isti igrač je smanjio prednost Zrinjskog u 70. minuti, kada je pobjegao obrani domaćina i rutinski poslao loptu pored Kozića.

Danas raspoloženi Kukoč u 82. minuti asistira za Petraka koji pogađa za 3:1. Tri minute kasnije Filipović je ubacio loptu iz kornera, a Lučić glavom postavio konačni rezultat Zrinjski - Olimpic 4:1.

Zrinjski: Bandić (od 46. Kozić), Barić, Jakovljević (od 46. Graovac), Katanec (od 46. Kukoč), Lučić, Pehar (od 46. Jamak), Tomić (od 46. Petrak), Blaić, Bilbija (od 46. Peko), Todorović (od 46. Jović), Mešanović (od 30. Mrkaić, od 60. Kajkut). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije