Premijer liga BiH

Zrinjski se "provukao na Drini"

Zrinjski
02.08.2015.
u 09:36

Zrinjski se provukao kod Drine i slavio s minimalnih 1:0. Mosatrci su dominirali u prvom dijelu, slično krenuli u drugom, ali su 62. minuti ostali s igračem manje, kada je Radeljić neoprezno nogom u glavu udario protivnika i dobio izravni crveni karton!

Subotnji program Premijer lige BiH donio je nekoliko euro golova. Majstorija je bilo na nekoliko terena, pogotovu iz slobodnjaka, ali pogotke kakav je s 30 metara pogodio Benjamin Čolić za Olimpic mogao bi konkurirati za najljepi pogodak sezeone.

Olimpic i Čelik su igrali na terenu u Lukavici. Podijeli su bodove (1:1), a poveo je Olimpic nakon što je Bajraktarević već u 2. minuti zabio autogol. Ipak, Čelik je došao do izjednačenja u finišu susreta. Benjamin Čolić je zabio iz slobodnog udarca s udaljenosti s preko 30 metara, iz koje se prije mogao očekivati ubačaj pred gol nego udarac. Ipak, Čolić je raspalio po lopti i zabio gol za pamćenje.

Zrinjski se provukao kod Drine i slavio s minimalnih 1:0. Mostarci su dominirali u prvom dijelu, slično krenuli u drugom, ali su 62. minuti ostali s igračem manje, kada je Radeljić neoprezno nogom u glavu udario protivnika i dobio izravni crveni karton! Drina je nakon toga preuzela inicjativu, napadala i opasno prijetila plemićimaa, ali je u nekoliko navrata mladi vratar Goran Karačić sjajnim paradama spašavao svoj gol. Čovjek odluke je bio rezervni stoper Neven Laštro koji je na ubačaj Zakarića iz kornnera zabio u 81. minuti za pobjedu.

Velež i Borac također su podijeli bodove. Bilo je 1:1, a oba pogotka pala su u drugom dijelu. Prvo je Matić u 51. zabio za domaćine, ali je Borac preko Jovića u 87. izjednačio. Borac je na koncu mogao i do pobjede, a dugo će Banjolučani žaliti što su u 90. minuti umjesto mreže pogodili gredu.

Sloboda je protiv Rudara slavila sa 2:1, a pogotke za tu momčad su zabili Ahmetović i Moranjkić. Ipak, nejljepši trenutak susreta gledateljima je priuštio Filip Arežina, koji je i u ovom kolu zabio strašan pogodak iz slobodnjaka, njegovoj momčadi ipak dovoljan samo za popravljenje dojma. U ovom su kolu još Mladost i slavija podijelili bodove (1:1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije