Željezničar - Zrinjski 0:0

Zrinjski još bliže naslovu prvaka, zadali težak udarac Željinim europskim ambicijama

zeljo-zrinjski
N1
30.04.2016.
u 07:11

Ovaj bod mnogo je vrijedniji gostima koji su sinoć načinili možda i presudan korak u borbi za naslov prvaka države

Željezničar i Zrinjski remizirali su u derbiju 27 kola Premijer lige BiH u nogometu. Rezultat je bio 0:0. Uvodnih desetak minuta nije donijelo mnogo uzbuđenja. Dojam da su igrači oba tima impresionirani fantastičnom atmsferom na tribinama zamalo izblijedio je nakon velike prilike Ivana Lendrić u desetoj minuti utakmice. 

Splićanin je zamalo zabio svojima, klubu u kojem je proveo najblistavije trenutke dosadašnje karijere. Stativa je spasila Plemiće. Ispostavit će se, bila je to ponajbolja prilika na utakmici koja nije ispunila očekivanja koja se obično vežu uz derbi, javlja N1. 

Prvu pravu šansu gosti su imali u 24. minuti. Sjajno je Jasmin Mešanović proigrao Filipa Arežinu, ali veznjak je slabo šutirao iz idealne pozicije. Premalo za prvi dio igre dva tima iz vrha ljestvice. 

U nastavu su Plavi dodali gas. Svjesni značaja ove utakmice, domaći su svim snagama krenuli naprijed i bili bliži pobjedi. Veliku je šansu promašio Aleksandar Kosorić koji je u finišu meča pogodio stativu. Treba spomenuti i pokušaj Samira Bekrića, lopta je otišla pored gola.

Do kraja se rezultat nije mijenjao, ostalo je 0:0. Ovaj bod mnogo je vrijedniji gostima koji su sinoć načinili možda i presudan korak u borbi za naslov prvaka države. S druge strane, borba Željezničara za Europu je doživjela težak udarac i Plave do kraja prvenstva očekuje dosta teških premijerligaških minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?