Premijer liga BiH

Zrinjski izgubio u Mostaru od Metalleghea

zrinjski
Foto: Stojan Lasić
18.03.2017.
u 16:58

Veliku senzaciju priredili su igrači Metalleghea, koji su u Mostaru s 2:0 pobijedili Zrinjski. 
Lider ljestvice i aktualni prvak rijetko gubi, posebno u Mostaru, a malo tko je mogao i pomisliti da će Zrinjski drugi domaći poraz doživjeti danas od Metalleghea.  

Gosti iz Jajca došli su u Mostar da hrabrom igrom pokušaju uhvatiti Zrinjski na spavanju i uspjeli su u tome, pa su osvojili velika tri boda u borbi za opstanak. Zrinjski je imao na početku dvije prilike preko Petraka i Todorovića, dok je Jakupović prijetio golu domaćih, ali se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0, što je svakako stvaralo dodatni pritisak Plemićima, piše sportsport.ba.

U četvrtoj minuti drugog dijela postignut je pogodak, Emir Zeba je matirao domaćeg golmana za radost Jajčana.  I dok je domaći sastav svim silama pokušavao da izjednači, stigao je novi hladan tuš. U 72. minuti Emir Zeba zabija s bijele točke i Metalleghe odlazi kući pjevajući. 

Zrinjski ostaje prvi, ali sada ima samo bod više od Željezničara, te dva više od Sarajeva, koje je danas u Tuzli upisalo poraz od Slobode. Ono što je sigurno, čeka nas pravo uzbuđenje u mečevima Lige za pravka Premijer lige BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije