Mostarci odigrali zadnju provjeru pred kvalifikacije za Ligu prvaka s Mariborom

Zrinjski i Vitez nisu uspjeli zabiti pogodak

zrinjski
11.07.2014.
u 21:48

Prigoda je bilo dosta, ali bez prave završnice

Zrinjski je pred oko 300-injak gledatelja po lošim vremenskim uvjetima igrao prijateljsku utakmicu s Vitezom. Bila je to plemićima posljednja provjera pred utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka. Susret je protekao bez pogodaka (0:0). Mostarcima je ovo treći remi u ovom pripremnom razdoblju, jer su bez pogodaka već odigrali s HNK Tomislavom, dok je susret u Gabeli s Goškom završen rezultatom 2:2. Zrinjski je ostvario i dvije pobjede, Istru 1961 je porazio s 2:1, a Travnik s 2:0.

Greda Pehara

Na susretu Zrinjskog i Viteza bilo je dosta prigoda, ali ovoga puta strijelci nisu imali svoj dan. Za Zrinjski su nastupili: Dujković, Zlatić (od 60. Blaić), Graovac, Katanec, Muminović (od 70. Petrak), Šćepanović, Đurić (od 46. Durak), Stojkić, Stojanović (od 75. Galić), Nikolić, Pehar (od 46. Simeunović), dok su za Vitez igrali: Živković, Jurčević, Petrović, Miloš, Imamović, Alić, Kapetan, Smriko, Vidović, Livaja (od 23. Badrov), Jurić (još su igrali: Hećo, Šantić, Šafradin, Petrović, Jurilj, Perković, Zukan).

U prvom dijelu igralo se u jednom dijelu ravnopravno, ali kako je susret odmicao, više je od igre i posjeda imao Zrinjski. Najbolju priliku u prvom dijelu imao je Mile Pehar koji je s 20-ak metara pogodio gredu gola Viteza. Zanimljiv se detalj dogodio sredinom prvog dijela kada je Livaja kod Viteza dobio drugi žuti karton, odnosno crveni. Dogovorom dvije momčadi Livaju je na terenu zamijenio novi igrač, a tako Vitez nije bio brojčano oslabljen. Do kraja prvog dijela Zrinjski je imao još nekoliko dobrih situacija, dok je do gola mogao i Vitez.

Bez prave završnice

U dva slučaja u drugom dijelu kod Zrinjskog je izostao dobar udarac kako bi se akcija završila pogotkom. Odličnu priliku, s 5-6 metara promašio je prinova u Zrinjskom - Durak. Nešto kasnije mogao je zabiti i Simeunović, koji je nakon dobre minijature loše šutirao lijevom, slabijom nogom. Inače, Simeunović je ulaskom u drugom dijelu unio dosta prodornosti u igru Zrinjskog, baš kao i rezervni igrač Blaić koji je, u napadu pokazao dobar kapacitet, imao puno ponavljanja, te nekoliko dobrih ubačaja. Još jednu prigodu propustio je Kordić koji je dobro šutirao glavom, ali je vratar Viteza Perković sjajno obranio. Pred sami kraj jedan “projektil” jednog napadača Viteza završio je preko gola Zrinjskog i rezultat se nije promijenio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije