Šipovo: Uhićen Ilija Grahovac

Zmaj od Šipova priveden zbog ilegalnog oružja

06.02.2016.
u 07:00

Ilija Grahovac, javnosti poznat i kao Zmaj od Šipova, uhićen je u obiteljskoj kući u Šipovu. Nakon saslušanja Ilija će se vratiti u vilu “Parova”, kontroverzni reality show u kojem je jedan od zapaženijih sudionika. Naime, Zmaj od Šipova nestao je na neko vrijeme iz “Parova” i dok su se svi pitali gdje je, on se nalazio u obiteljskoj kući u Šipovu. Grahovca je uhitio MUP RS-a zbog neodazivanja na suđenje te je nakon uhićenja proveden u Osnovni sud u Mrkonjić Gradu. Kako mediji prenose, uhićen je po tjeralici zbog posjedovanja ilegalnog naoružanja.

“Kada smo čuli da Ilija u utorak mora ponovno izići iz “Parova” da bi se pojavio na suđenju, nas šesnaestero iz Obrenovca, Umke, Bariča i Mislođina smo se sakupili, sjeli u mini bus i malo poslije ponoći krenuli za Šipovo. Zmaju je bilo zabranjeno komunicirati s bilo kim osim s članovima najuže obitelji pa ga nismo uspjeli vidjeti”, priča Mile Tadić, susjed Ilije Grahovca. Ilija je, kako mediji tvrde, ostao oduševljen ovom gestom njegovih prijatelja pa je ispričao kako je on sve to doživio.

“Tisuću duša došlo, narod me u oblake podigao. Svi su navalili vidjeti me. Ni Papu u Sarajevu ovako nisu dočekali. Nema se gdje parkirati. Nije samo Mile došao, nego su došli iz cijele Srbije, naši iz Zvornika, s Romanije, iz središnje Bosne, Jajca, Vakufa. Tko ovaj doček nije vidio, ne zna što je u životu propustio.

Sutra imam pretres u slučaju protiv bande koja mi je krala stoku, s kojom sam se ja sukobljavao na planini. Zbog tih kriminalaca sam i ušao u reality, kako bih ispričao što sam sve preživio zbog njih. Poslije glavnog pretresa se vraćam u “Parove””, izjavio je Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije