Vratio se u show “Parovi”

Zmaj od Šipova bacao stolice, moralo intervenirati osiguranje

07.02.2016.
u 07:00

Nakon privođenja u Šipovu, Zmaj od Šipova vratio se u emisiju te odmah inscenirao skandaloznu situaciju

Zmaj od Šipova, koji je priveden u svom rodnom Šipovu zbog nelegalnog držanja oružja, prvo jutro u vili u Zemunu u okviru reality showa “Parovi” napravio je pravi kaos. Naime, na samom početku prijenosa Zmaj od Šipova napravio je incident bacajući namještaj po vili. Kada je Majstor Kurbla (još jedan od sudionika spomenute emisije) poželio dobro jutro gledateljima i ukućanima, prva mu je odgovorila starleta Tijana Ajfon. Zmaj od Šipova je skočio istog trenutka i povikao:

“Ja idem u izolaciju! Kakav je to način da Tijana Ajfon priča prije Zmaja?!”, urlao je Ilija Grahovac iz sveg glasa, a natjecatelji koji su se prilikom ovog incidenta našli u kuhinji ostali su skamenjeni.

Zmaj je potom bacio barsku stolicu u dnevni boravak, a kada je osiguranje televizijske kuće koja emitira ovu emisiju ušlo kako bi smirilo nastalu situaciju, Grahovac je počeo bježati i vikati kako neće ići u izolaciju. Na kraju ga je osiguranje odvuklo, dok se on bacao po sobi i opirao. “Nikad u životu se nisam uplašila Zmaja kao sad. On je psihički bolesnik, uhvatila sam se za Bumbara od straha”, rekla je preplašena starleta Tijana kada je Zmaj izašao iz vile.

Inače, da podsjetimo, Ilija Grahovac zvani Zmaj od Šipova uhićen je prije nekoliko dana u rodnom Šipovu. Iako su mediji u prvom trenutku objavili kako razlog uhićenja nije poznat, neslužbeno se doznaje kako je riječ o nedolasku na suđenje zbog ilegalnog posjedovanja naoružanja. Ilija Grahovac priveden je u zgradu Suda u Mrkonjić Gradu gdje je s njim obaljen obavijesni razgovor.

Tom prigodom u Šipovu se okupilo više njegovih obožavatelja koji su mu došli iskazati potporu. Ilija Grahovac negira sve optužbe i tvrdi kako je riječ o sudskom procesu zbog sukoba sa skupinom mladića koji su ga napali. Izjavio je kako su ljudi iz cijele Srbije i Bosne i Hercegovine došli kako bi mu iskazali poštovanje ispred sestrine kuće u Šipovu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije