Održana izborna

Zlatko Jarkić novi predsjednik, posebna zahvala Ivanu Bevandi Bati

24.09.2016.
u 11:00

U Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra održana je redovita izborna skupština MNK Brotnjo Premier SK na kojoj je izabrano novo vodstvo i članovi upravnih tijela.

U raspravi na održanoj sjednici istaknuti su dobra organizacija kluba i odlični rezultati u proteklom razdoblju s obzirom na to da je klub konstantno u vrhu Premijer futsal lige BiH, te da je nekoliko igrača nastupajući za Brotnjo izborilo poziv u futsal reprezentaciju BiH.

Na Skupštini za predsjednika MNK Brotnjo Premier SK izabran je jedan od utemeljitelja kluba Zlatko Jarkić, a za potpredsjednika bivši igrač Brotnja Igor Ivanković te ostali članovi upravnih tijela: Dario Barbarić, Nikica Pehar, Mario Čilić, Mate Šaravanja, Željko Šego, Jozo Jerković, Goran Sušac, Ivo Ćubela, Mate Buntić, Ivan Šimunović, Ivan Bulić, Tomo Šego, Mateo Jerković i Josip Pervan. Svi članovi Skupštine na čelu s novim predsjednikom Zlatkom Jarkićem uz zahvalu svim dosadašnjim članovima uprave, prijateljima i sponzorima kluba, jednoglasni su bili i u zahvali dosadašnjem predsjedniku te jednom od glavnih utemeljitelja kluba Ivanu Bevandi Bati. Gospodin Bevanda dao je nemjerljiv doprinos klubu, koji je postao jedini sportski kolektiv iz Brotnja koji se natječe u najvišem rangu državnog natjecanja te je postao prepoznatljivi brend toga kraja.

- Ivan Bevanda Bata je i najzaslužniji što je naš klub svih ovih godina u samom vrhu Premijer futsal lige BiH, te mu i ovim putem izričemo posebnu zahvalu, uz nadu da će i dalje biti uz svoj klub, te mu svojim iskustvom i znanjem davati veliku potporu, istaknuli su iz MNK Brotnjo Premier SK.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?