nije šala

Zimsko jutro u travnju: Snijeg zabijelio okolicu Zagreba

snijeg u samoboru
Snimio čitatelj
01.04.2012.
u 09:39

S najnižom temperaturom jutros je osvanuo Zavižan gdje je izmjereno šest stupnjeva ispod ništice, Sljeme se u 7 sati "grijalo" na -4 stupnja Celzija

Iako smo kalendarski već sigurno zagazili u proljeće nije vremenske prilike, ili možda bolje neprilike, koje su jutros dočekale dio Hrvatske podsjetile su kako proljeće može biti prevrtljivo. Zagreb i okolica probudili su se u zimskoj idili. Bijele pahulje iznenadile su sve one koji su već bili sigurni kako se približava ljeto i kako su zimske radosti daleko iza nas.

Prognostičari su ovoga puta bili u pravu. Hrvatsku je zaista dočekalo oblačno prijepodne mjestimice s kišom i snijegom, ali isto tako najavili su i kako će se, počevši od sjeverrnih predjela, postupno razvedriti.

S najnižom temperaturom jutros je osvanuo Zavižan gdje je izmjereno šest stupnjeva ispod ništice, Sljeme se u 7 sati "grijalo" na -4 stupnja Celzija, a palo je i 4 centimetra snijega. Najavljeno je kako će najviša dnevna temperatura zraka biti između 6 i 12, a na Jadranu između 13 i 18 stupnjeva Celzija.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?