Zbog bolesti onemogućen nastup

Željko Joksimović neće nastupiti pod Starim mostom

joksimovic
Foto: VL FOTO
03.07.2015.
u 10:18

U priopćenju koje je poslao Joksimovićev tim stoji da je u posljednjih 48 sati čak troje glazbenika zbog zdravstvenog stanja moralo otkazati gostovanje i put, te da je time onemogućen njihov nastup kojem su se posebno radovali

Željko Joksimović neće nastupiti u Mostaru, pod Starim mostom, u sklopu obilježavanja desete obljetnice upisivanja Starog mosta na UNESCO listu.

Poziv za nastup na proslavu obeležavanja 10 godina od obnavljanja mosta u Mostaru bio je jedan od najdražih u karijeri Željka Joksimovića. Sa velikim uzbuđenjem cijela glazbena ekipa i prateći vokali su se pripremali danima, spremni da projekt Balkan Bazar izvedu na najbolji način, u čarobnom ambijentu.
Nažalost, u posljednjih 48 sati čak troje glazbenika je zbog zdravstvenog stanja moralo otkazati gostovanje i put. Time je onemogućen naš nastup kojem smo se, još jednom ponavljamo, zaista posebno radovali, naglašeno je u priopćenju Joksimovićevog tima, te se dalje dodaje:
-Naš tim je donio odluku da ne nastupimo, jer u ovako kratkom roku nismo uspjeli naći zamjene, iako smo se svi zajedno, pa čak i članovi benda koji su se razboljeli, u tome jako trudili.
Nadamo se novoj prilici. Mostar je poseban grad i vjerujemo da ćemo prvom prilikom sve ono što smo pripremili na kraju i izvesti pred divnom publikom, koja je to svakako zaslužila, ističe se u priopćenju.

Komentara 1

SO
Sos
08:31 04.07.2015.

Jake stete necu moc spavat

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije