Široki Brijeg na gostovanje putuje s jasnim ambicijama

Želja - steći prednost pred uzvratni susret na Pecari

siroki brijeg
15.04.2015.
u 10:12

Trener Musa odmorit će nekoliko igrača kako bi momčad zadržala svježinu za prvenstvo

Nakon Zvijezde u Gradačcu, posebice nakon Borca na Pecari u subotu, među pristašama Širokoga Brijega bilo je dosta potištenosti. Oba puta utakmice su završile bez pogodaka, pa je velika prednost na ljestvici pala na samo tri boda ispred prvih pratitelja Sarajeva i Zrinjskog. No, nema vremena ni za temeljite analize, a kamoli za kukanje. Jer, već večeras (19.30) na banjolučkome Gradskom stadionu Široki će opet ukrstiti koplja s Jagodićevom momčadi. Bit će to prvi od dva polufinalna susreta Kupa BiH.

Nasjeli na fore

- U prvenstvenom sudaru nismo igrali kako smo mogli i morali. Dva boda su otišla u nepovrat, dijelom i zato što smo nasjeli na fore iz Borčeva tabora da na Pecaru stižu umorni, nespremni i nekompletni. Znat ćemo izvući pouku, pogreške koje smo pravili sigurno nećemo ovaj put ponoviti, rekao nam je jučer pred polazak u Banju Luku trener Širokoga Slaven Musa: - Stanje s ozlijeđenim igračima je nepromijenjeno, što znači kako ni ovaj put u konkurenciji nisu Brekalo, Tai i Kresinger. Bit će dosta promjena u sastavu. Tako će među vratnice Luka Bilobrk koji i inače brani u svim kupskim utakmicama. Po svoj prilici Wagnera ćemo odmarati, a bit će još promjena. Plazonić i Barišić te Ćorluka u igru će od prve minute. Za dva branička mjesta tri su kandidata - Damir i Ivica Džidić, te Pandža. Odgovara nam noćni termin utakmice. I odmah ću reći - ići ćemo otvoreno i na pobjedu. Bez obzira koliko je Borac jak, vjerujem kako ćemo dobrim rezultatom steći prednost pred uzvrat na Pecari (29. travnja, p.p.). Nakon što smo već prošli Jedinstvo, Željezničar i Mladost, bila bi šteta ne izboriti finale Kupa BiH, rekao nam je Musa i dodao: - Jutros ćemo u Banjoj Luci imati trening i odrediti sastav...

Vode računa i o Veležu

Slaven Musa sigurno vodi računa i o sljedećoj utakmici prvenstva u Vrapčićima protiv Veleža, pa je za očekivati da uz Wagnera odmori još neke igrače. Vjerojatni sastav bit će: Bilobrk, Karačić, D. Džidić, Kožul, Barišić – Landeka, Plazonić – Ćorluka, Ivanković, Peko – Buhač. To bi značilo da će Soldo, Ćorić, Marković, I. Džidić, Pandža, Kožulj i Wagner te Zakarić ostati na klupi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?