Rakitić:

Želimo razveseliti sve Hrvate i biti bolji nego 1998.

Ivan Rakitić
Goran Stanzl/PIXSELL
01.03.2016.
u 18:19

Imamo jako mladu momčad, velika smo obitelj, radimo svi zajedno i možemo biti jako opušteni što se toga tiče jer imamo dobro ozračje i atmosferu, svi se razumijemo i uvijek imamo mjesta za osmijeh i šalu. Uvijek možeš biti pravi na travnjaku i u utakmicama ako imaš pravu obitelj iza sebe da se vidi da smo svi zajedno, rekao je Ivan Rakitić u razgovoru za HNS .

Hrvatski reprezentativac otkrio je svoja razmišljanja o idućem Europskom prvenstvu u Francuskoj, atmosferi koja vlada u reprezentaciji, detaljima kojih se sjeća s prijašnjih velikih natjecanja...

- Naša nogometna povijest je jako lijepa. Primjerice, sjećam se gola Šukera kada je probio Schmeichela na prelijepom Europskom prvenstvu u Engleskoj te se nadam da će tako lijepih trenutaka biti i u budućnosti. Gledao sam tu utakmicu s Danskom s obitelji kod kuće, skakao sam od sreće i bio jako ponosan i sretan. Te trenutke neću nikad zaboraviti.

Za Francusku hrvatski je nogomet jako vezan pa se tako pred Euro sve češće sjetimo slavne 1998.

- Želimo ponoviti 98 . I ne samo to, želimo ići iznad toga i razveseliti sve Hrvate. Imamo jako lijepa sjećanja na Francusku i tu 1998.

Naravno, podijelio je i svoja razmišljanja o novom europskom prvaku.

- Tko može osvojiti Euro? Hrvatska . Imamo mladu momčad, gladni smo i jedva čekamo EP. Znamo da će biti jako teško i da sve utakmice moramo odigrati na 150%, ali za to smo tu i želja nam je naš cijeli narod učiniti ponosnim. Hrvatska je nogometna zemlja i želimo, ako Bog da, napraviti nešto što nitko prije nas u našoj državi nije učinio - dodao je Rakitić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije