tomić

Želimo da konferencija bude mjesto prezentacije praktičnih iskustva odnosa s javnošću

Tomić
24.11.2016.
u 17:45

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je konferencija za medije u povodu međunarodne znanstveno-stručne konferencije „PR Day Mostariensis“.

„PR Day Mostariensis“ je konferencija s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija koja će se održavati svake godine u zadnjem tjednu mjeseca studenoga u Mostaru ili nekom drugom gradu.

Predsjednik Organizacijskoga odbora prof. dr. Zoran Tomić je istaknuo kako Filozofski fakultet sa svojim profesorima ovoj konferenciji ima dati namjeru znanstvenu i stručnu dubinu, ali dubinu prije svega kroz istraživačke projekte.

„Želimo da konferencija bude mjesto gdje će se prezentirati praktična iskustva koji se svakodnevno susreću s izazovima odnosa s javnošću“, rekao je Tomić te dodao kako je cilj ove konferencije biti lider ovakvog oblika tematiziranja i problematiziranja odnosa s javnošću u Bosni i Hercegovini.

Izlagači na konferenciji su stručnjaci i praktičari odnosa s javnošću prof. dr. Božo Skoko, Fakultet političkih znanosti Zagreb, prof. dr. Zoran Tomić, dekan Filozofskog fakulteta u Mostaru, dr. Damir Jugo, dekan Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment – Zagreb, mr. sc. Alisa Vrabac, Krešimir Macan, founder i CEO, Vesna Beganović, founder i CEO VIAMEDIA Sarajevo, doc. dr. Đorđe Obradović, pročelnik Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, piše Treci.ba.

Član Organizacijskoga odbora Ivan Glibo je istaknuo doprinos izlagača u znanstvenom području odnosa s javnošću kroz više od 50 objavljenih knjiga i znanstvenih radova iz tog područja.

Konferencija "PR Day Mostariensis" otvorena je za sve zainteresirane bez obveza prijave i plaćanja kotizacije.

Član Organizacijskoga odbora doc. dr. Ilija Musa je naglasio kako su Filozofski fakultet i Studij odnosa s javnošću dobili priliku kroz projekt Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti FBiH raditi projekt istraživanja stanja struke odnosa s javnošću u BiH. „To daje posebnu znanstvenu notu ovoj konferenciji i time je razlikuje od sličnih konferencija, ne samo u BiH, nego i u susjedstvu“, objasnio je Musa.

Organizatori konferencije su Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, agencija Media res i Udruga studenata odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta PRUMO. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije