Prijedor

Zeba pogodio za ostanak Slobode na vrhu

zeba01_nnn_bih_28112015
29.11.2015.
u 07:00

Novinari i službene osobe koje su bile na stadionu ističu da je Sloboda najkvalitetnija ekipa koja je ove sezone gostovala u Prijedoru

Nogometaši Slobode sačuvali su lidersku poziciju i nakon gostovanja u Prijedoru. Tuzlaci su došli do tri boda minimalnom pobjedom iako su većim dijelom utakmici bili puno kvalitetniji rival i propustili su brojne prigode da dođu i do uvjerljive pobjede.

Novinari i službene osobe koje su bile na stadionu ističu kako je Sloboda definitivno najkvalitetnija ekipa koja je ove sezone gostovala u Prijedoru, jer je malo nedostajalo da zabilježe i uvjerljiviju pobjedu. U prvih 15 minuta Tuzlaci su imali dvije prigode preko Veselinovića i Stjepanovića, ali je vratar domaćih Dalibor Kozić dobro intervenirao. Nakon mirnijeg razdoblja, Tuzlaci su zaprijetili u 33. minuti kada je udarac Ahmetovića vratar domaćih opet obranio.

U završnici prvog dijela jedina prava prigoda za oslabljenog domaćina. Kunić je pobjegao čuvarima, dobro šutirao, no Pirić je bio na mjestu i spriječio je pogodak. U nastavku identična slika na terenu. Sloboda je bila ta koja je diktirala ritam i napadala, te imala loptu više u posjedu i činilo se samo da je pitanje trenutka kada će gosti doći do gola. To se dogodilo u 76. minuti. Zajko Zeba je sjajno izveo slobodan udarac, vratar domaćih Kozić bio je nemoćan i samo je pogledom ispratio loptu prema mreži. Tuzlaci su zatim u potpunosti kontrolirali meč i priveli su utakmicu rutinski kraju.

Ovom pobjedom Sloboda je potvrdila ambicije u borbi za prvaka, dok je domaći tim u sve težoj situaciji u borbi za opstanak i novi poraz ga je prikovao u skupinu timova koji će strepiti na proljeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije