navigacija Crna kronika
GPBiH

Zbog pronevjere uhićen američki državljanin

Zbog pronevjere uhićen američki državljanin

Foto:

Pripadnici Jedinice granične policije Sarajevske županije u nedjelju su na letu iz Munchena uhitili S.S.A., državljanina Sjedinjenih Američkih Država.

Prilikom kontrole putovnice pedesetšestogodišnjeg S.S.A. utvrđeno je kako ga potražuje Interpol Abu Dhabi zbog kaznenog djela "pronevjera". Predan je službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje.

Istog dana, na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod prilikom ulaska u BiH uhićen je tridesetpetogodišnji A.N. Graničnim provjerama utvrđeno je kako državljanina BiH potražuje Županijski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela "priprema kaznenog djela". Bit će predan pripadnicima Sudske policije Odžak.

Na zračnoj luci u Sarajevu na letu iz Stuttgarta 24. rujna uhićen je četrdesetdvogodišnjeg državljanin BiH LJ.Ć., kojeg potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenih djela - "sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje", "nasilničko ponašanje" i "teške tjelesne ozljede". Predan je pripadnicima Sudske policije sudova u Sarajevskoj županiji.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi