Nepal opet podrhtava:

Zatreslo ih 6.3 po Richteru, nema štete

Nepal
Foto: Reuters/PIXSELL
17.05.2015.
u 09:55

Novi potres u Nepalu je zabilježen u subotu s epicentrom 80 kilometara istočno od Katmandua i južno od Mount Everesta. Za sada nema vijesti o šteti i žrtvama

Potres jačine 6.3 po Richteru u subotu je pogodio Nepal koji se još nije oporavio od jakog potresa 25. travnja u kojemu je poginulo više od 8.200 ljudi. Za sada nema informacija o šteti i žrtvama. Kako javlja ABC News, potres je zabilježen s epicentrom 80 kilometara istočno od Katmandua i južno od Mount Everesta. Nepal posljednjih tjedana tresu jača podrhtavanja. Posljednji potres, jačine 7.3 po Richteru zabilježen je u utorak 12. svibnja. Tada je poginulo 117 ljudi, a stradale su i spasilačke ekipe. Nepalska vojska u subotu je objavila kako je pronašla svih osam tijela iz američkog helikoptera koji je u utorak nestao u Nepalu dok je dostavljao pomoć pogođenom području. U helikopteru UH-1 Huey bilo je šest marinaca i dva nepalska vojnika. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?